GRATIS VERZENDING

Hoe moet je hondengeuren verwijderen?

Vaak merk je er zelf niks van, maar je hond geeft een geur die door het hele huis gaat, je bezoek zal het ongetwijfeld gemerkt hebben!
Je kent het vast wel als je in de regen je hond moet uitlaten en dan thuiskomt, verschrikkelijk! Of als je hond in andermans hondenpoep heeft gezeten of gegeten, daarmee wil je toch niet naar huis?
Wij gaan je tips geven hoe je je huis fris en schoon houd samen met je viervoeter!
Regelmatig in bad stoppen
Je hond eens in de 3 maanden wassen is in de meeste gevallen genoeg! Merk je dat je hond toch stinkt dan kun je hem iets vaker wassen!
Je moet zeker je hond niet te vaak wassen, dat kan de huid beschadigen! In de huid zitten natuurlijke oliën die de vacht gezond houden!
Gebruik altijd speciale hondenshampoo!
Borstelen
Je hond regelmatig borstelen zorgt voor onnodige verspreiding van haaruitval in je huis, zo voorkom je verspreiding van geur via haaruitval! 
Ook gaat je hond minder stinken als je hem regelmatig borstelt, afhankelijk van welke rashond je hebt moet 2 a 5 keer per week borstelen voldoende zijn!
Onze borstel collectie geeft je de mogelijkheden tot welke borstels je kunt gebruiken!
Tandenpoetsen
Komen er nare geuren uit de mond van je hond? Dan is het zeker niet verkeerd om regelmatig en eigenlijk het liefst dagelijks  zijn tanden te poetsen! 
Vind je dit te veel werk en/of vermoeiend, omdat je hond erg tegenstribbelt bij het tandenpoetsen dan kun je een kijkje nemen in onze Hondensticks-collectie!
Waar je hond door middel van lucrative speeltjes zijn eigen gebit reinigt zonder dat jij daar amper iets voor hoef te doen!
Verschoon regelmatig
Net als zijn baasje moet het beddengoed van je hond regelmatig verschoond worden!
Na verloop van tijd gaan de kleertjes van je hond stinken en dus ook je hond zelf!
Afdrogen en poten schoonmaken
Laat je je hond uit terwijl het weer typisch Nederlands regenweer is, leg dan thuis altijd een handdoek klaar, om je hond af te drogen en zijn poten schoon te maken, zo voorkom je dat je huis van binnen vies wordt!
Bedankt voor je tijd en moeite om deze blog te lezen! Heb je nog vragen of opmerkingen? dan kun je altijd contact met me opnemen!