GRATIS VERZENDING

Plast jou hond ook steeds binnen?

Naarmate de tijd voor je trouwe viervoeter rijper wordt, ontstaat er her en der weleens een plasje in je huis. Bij je pup kun je door goed africhten en begeleiden voorkomen dat er binnen wordt geplast, bij de ene pup duurt het langer dan bij de andere en dat is ook heel normaal!

Ook zijn er pups die leven met een beperking, waardoor africhten heel vaak niet lukt! Voor je oudere hond is zijn plas inhouden lastiger door ziektes en natuurlijk de ouderdom zelf! Mocht je al op een behoorlijke leeftijd zijn snap je het wel, ben je nog net uit het ei gekropen ga je het nog wel ooit meemaken, de tijd vliegt sneller dan je denkt!

Mocht je hond op leeftijd weleens thuis plassen straf je hond niet! Je kunt beter een dierenarts opzoeken voor een behandelplan! Jij als baas moet zich ook kunnen aanpassen aan je hond! We gaan de verschillende oorzaken bespreken, waardoor je hond thuis plast!

Je hond drinkt te veel!

Net als mensen kan een hond ook een volle blaas hebben, en kan het gebeuren dat je hond niet zijn blaas kan inhouden waardoor je hond binnen gaat plassen.  Het is handig om je hond minder te laten drinken als je ziet dat dat het mogelijke probleem is! Ook kunnen er nierproblemen zijn en is het handig om bij de dierenarts langs te gaan voor eventuele aandoeningen!

Incontinentie

Je hond vind het net als de meeste mensen vervelend om oud te worden, je ziet en voelt de achteruitgang. Je hond plast van nature niet in zijn eigen plek, vaak komt die door slappere kringspieren die door ouderdom worden veroorzaakt. Hierdoor krijgt je hond geen controle over zijn blaas!

Wat is de oplossing?

Ik zou eerst langs de dierenarts gaan om te kijken of er geen onderliggende pijnlijke kwaaltjes zijn! Vaak is het de ouderdom van je hond die voor blaasproblemen zorgt, iets waar weinig aan te doen is. Gelukkig kun je je vloer, bank en dergelijke beschermen tegen de urine van je hond door de Mat Quick™, want niet al je spullen kunnen tegen de zure pis van je hond!

Je kunt de Mat Quick™ ook gebruiken als je nog bezig bent met het africhten van je pup, anders is het toch wel zonde van je vloer en meubilair! Of als je een pup met een beperking hebt geadopteerd uit het hondenasiel kun je de Mat Quick™  gebruiken! Vaak lukt het niet om honden met een beperking te africhten en dan kun je met dit product de schade thuis beperken!

 

Bedankt voor je tijd en moeite om deze blog te lezen! Heb je nog vragen of opmerkingen? dan kun je altijd contact met me opnemen!