GRATIS VERZENDING

Bestelling en Levering

Bestelling en Levering

Alles begon met het adopteren van Odin en is nu uitgegroeid tot een ware liefde en passie voor honden. De liefde en enorme passie die ik maar al te graag met je wil delen door Daggoess

Ik wil een lage prijs aanbieden voor onze producten. Daarom verstuur ik ze direct vanuit de leverancier naar jouw adres toe. Hierdoor kan er op veel kosten bespaard worden zoals transport-, opslag-, verzend- en verpakkingskosten, waardoor ik de artikelen voor een lagere prijs kan aanbieden. Daarom hanteren wij een langere levertijd dan gewend, maar dat vind ik absoluut waard! Jij niet?  

Door de kosten van het product te verlagen kan ik een lagere prijs hanteren, hierdoor is de gemiddelde levertijd slechts 10-15 werkdagen.

 

Altijd GRATIS VERZENDING!

Ik neem de verzendkosten van iedere bestelling op mijn eigen rekening zo hoef jij ze niet te betalen. Al mijn producten worden 100% GRATIS bij jou afgeleverd. Er is geen minimum bestelwaarde vereist voor gratis verzending.

Niet tevreden? geld terug!

Is het product niet naar behoren of is er een ander probleem? Dan kun je altijd binnen 30 dagen retourneren in plaats van de wettelijke 14 dagen. Daggoess heeft daarvoor gekozen om zo haar klanten genoeg tijd te geven of ze tevreden zijn met het product! Graag hoor ik ook waarom je een product wilt retourneren zodat ik jou beter kan helpen. Neem dan ook altijd eerst contact op met mij!

Volg je bestelling

Als je bij mij een bestelling hebt geplaatst, kun je na een paar dagen je bestelling eenvoudig je pakketje volgen.

Vragen over je bestelling?

Heb je vragen over je bestelling? De kans is groot dat je niet de eerste bent met deze vraag. Kijk daarom eerst even op de veel gestelde vragen, grote kans dat je vraag ertussen staat met een antwoord.

Anders kun je altijd contact opnemen, ik help je met alle plezier! Reageer meestal binnen 4 uur.