GRATIS VERZENDING

Over ons

 Hondenliefde

Onze liefde voor honden begon 2 jaar geleden in 2019 toen we Otis uit het honden asiel hebben geadopteerd, het was liefde op het eerste gezicht.

 

Hier zit Otis op een heide veld te spelen toen ik en mij vrouw met onze camper door Zwitserland gingen romdtrekken 

Een foto van onze Otis, toen mij vrouw en ik met een camper door Zwitserland gingen rondtrekken.

 

Ik dacht zelf dat ik nooit een hond zou nemen, wat moet je daar nou mee? Ik begreep nooit waarom mensen een hond namen, het is toch alleen maar gedoe? Toen mij vrouw mij overgehaald had om toch een hond te nemen gingen we naar het asiel en hebben we Otis geadopteerd. De eerste paar dagen dat Otis in ons huis was besefte ik me het ineens allemaal, een hond is een van de mooiste wezens op aarde, ECHT WAAR!

Mijn liefde voor honden werd zo groot dat we zelfs een hond erbij geadopteerd hebben, genaamd Odin(verschilt niet veel van Otis haha).

 

 

Hier een foto van onze Odin

 

Over Daggoess

Door Otis&Odin is mij passie voor honden overweldigd geworden, de liefde die je krijgt van je hond is echt onbeschrijfelijk. Daarom willen mijn vrouw en ik de liefde voor honden graag met jullie delen.

Ik wilde een webshop maken speciaal voor hondenliefhebbers, maar wist niet wat voor naam ik de webshop moest geven. Op een dag hoorde ik van mijn zoon dat de jeugd het woord 'Daggoess' gebruikt wat hond betekent, ik vond het in eerste instantie maar een raar woord, maar na wat gewenning dacht ik 'ja dit wordt 'm' en zo kwam ik op de naam Daggoess.

 

Eerlijke prijzen

Ik wil een lage prijs aanbieden voor onze producten, daarmee versturen ik ze direct vanuit de leverancier naar jouw adres toe, hierdoor kan er op velen kostenposten bespaard worden waardoor ik de artikelen voor een lagere prijs kan aanbieden. Hierdoor is de levertijd langer is dan je gewend bent, maar ik vind dat het absoluut waard! Jij niet?

Ik betaal voor jou de verzendkosten zodat je altijd kunt bestellen met GRATIS verzending!

 

De Koninklijke Hondenbescherming

Daggoess doneert 20% van haar winst aan de Koninklijke Hondenbescherming!

Ik heb gekozen om honden die verwaarloost worden te steunen via de Koninklijke Hondenbescherming. Zo kunnen JIJ en ik een steentje bijdragen om deze honden te helpen!

Doneer jij meer dan 50 euro aan dit prachtige goede doel neem dan contact op en ik bied je een gratis product aan, als dank voor de moeite die je neemt om deze honden een beter leven te geven.

 Kijk gerust rond en ik hoop je snel in onze Daggoess familie te mogen verwelkomen!