GRATIS VERZENDING

Ruilen en Retourneren

Ruilen en retourneren

Graag eerst contact opnemen met mij als je wilt gaan retourneren of ruilen, zo kan ik altijd een dergelijke vergoeding bieden! Tegelijkertijd weet ik dan op welke er ruimte is voor verbetering om de beste service te kunnen bieden. Ik reageer meestal binnen 4 uur!

Ben je niet tevreden over je bestelling? Dat vind ik heel jammer en hoor graag wat ik kan doen om je tevreden te stellen.

Je kunt je bestelling 14 dagen na ontvangst melden voor retour. Ik zorg ervoor dat het aankoopbedrag binnen 14 dagen na melding wordt teruggestort op de rekening waarmee de aankoop is volbracht. Na melding van retour heb je 14 dagen om het pakketje te verzenden!

Let op! Zonder Track & Trace is geen restitutie mogelijk!

De verzendkosten voor het retourneren van het pakketje moet je wel zelf betalen.

 

 Eenvoudig retourneren in 3 stappen

 Stap 1: Vul het retourformulier in

Download hier het retourformulier en vul deze volledig in.

Stap 2:  Stuur je bestelling op

Stuur de artikelen en het retourformulier in een verpakking naar het aangegeven adres, die staat vermeld op de retourformulier.(je kunt je retourpakket bij een Postnl servicepunt brengen)

Zorg dat het adres duidelijk op de verpakking staat vermeld. Zorg ook dat het pakket voorzien is van een Track & Trace zonder dit is een terugbetaling niet mogelijk!

Stap 3: Ontvang het aankoopbedrag op je bankrekening.

 

Product ruilen?

Wil je jouw product ruilen? Dat is helemaal geen probleem. Je kunt hiervoor contact opnemen.

Ik heb een verkeerd bezorgadres doorgegeven!

Per ongeluk een verkeerd bezorgadres doorgegeven? Neem dan zo snel mogelijk contact met mij op. Ik proberen dan de bestelling nog voor jou te wijzigen.